Vi søger 1 ny CNC industritekniker til vores at fræse og drejeafdeling. Vores maskinpark består nu a 7 Tornos Langdrejere, 3 Mazak fræsere, heraf 2 nyere Variaxis I 700 og VTC 800 SR med 5 akset bearbejdning, 7 almindelige drejebænke.

Nu lige før sommerferien har Borntek anskaffet 2 helt nye Mazak drejebænke, hvoraf den ene er udstyret med en tilknyttet KUKA robot til automatisk produktion 24-7. Alt i alt, spændende maskiner i en virksomhed med store ambitioner.

Kvalifikationer:
Relevant uddannelse og gerne erfaring fra tilsvarende job. På de nye fræsere bruger vi Mastercam til programmering og udarbejdelse af værktøjsbaner. Og til denne afdeling har vi netop brug for dig, det vil derfor være et kæmpe plus hvis du har kendskab til Mastercam, Cam generelt eller et lignende programmeringsværktøj.
Erfaring med 3-4-5 akset fræse produktion er også en stor hjælp i de fremtidige meget komplekse arbejdsopgaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *