Ny stærk langdrejer til Borntek Industri A/S

Borntek Industri A/S har netop udvidet sin kapacitet med indkøbet af en Tornos Deco 20 A langdrejer med lademagasin.

Med en ny investering i yderligere en ny langdrejer står vi i Borntek Industri A/S meget stærkt som underleverandør til avanceret CNC bearbejdning siger Direktør Casper Poulsen.

Borntek Industri A/S kan tilbyde underleverandørarbejde med markedets bedste teknik og kvalitet, når det drejer sig om avanceret CNC bearbejdning. Vi har mere end 20 års branche erfaring og er anerkendt for vores store faglighed, kvalitet og gode leverings evne.

Finmekanisk afdeling.: arbejder med verdens bedste langdrejere og kan i dag tilbyde arbejde fra 8 Tornos Bechler (Deco) langdrejere. De arbejder fra 2 mm og op til 32 mm – alle med lademagasiner. De kan arbejde med op til 13 aktive akser. Seriestørrelser spænder fra 50 stk. til flere 100.000 stk. Med ekstreme hastigheder og præcision, forsynet med 120 bar højtrykskøling arbejder Tornos Bechler DECO som den hurtigste CNC-styede langdrejer på verdensmarkedet. Den er produceret i Schweiz

CNC dreje afd.: 7 CNC drejebænke flere med roterende værktøjer samt sub spindel og lade . magasiner. Herudover har vi 1 stk twin CNC drejebænk med automatisk laderobot for fødning og udtagning af emner.